За

Капитол Површина технологија

Основана во 2008 година од страна на тим со повеќе од 100 години на комбиниран искуство во полупроводници и хај-тек индустрија, Капитол Површина технологија е брзо да стане сила во индустријата.
Капитол Површина технологија обезбедува целосна средства за обновување решенија за полупроводнички делови, опрема и материјали кои се рециклираат.

Кои работат надвор од 16,000ft² објект во Остин, Тексас, ние сме во можност да бидат во право во срцето на еден од најголемите во индустријата производителот мрежи, и ова ни овозможува уникатна способност да се гради моќен партнерства со некои од водечките производители на индустријата.

Продажни канали

We offer some of the lowest shipping rates in the industry

eBay ™

Нашите eBay продавница постојано добива беспрекорен коментарите за нашиот брз одговор, брза испорака и неверојатна вредност. На eBay платформа овозможува на Капитол Површина технологија за брзо поврзување Полупроводнички Делови и OEM вишок резервни делови со клиенти кои имаат потреба од нив-низ целиот свет.

buy.CapitolAreaTechnology.com

Нашите полупроводнички делови remarketing веб-сајт работи 24/7 да ви се поврзете со делови и компоненти на вашиот бизнис потреби.

Посетете ја нашата продавница денес и да бидат сигурни да се регистрирате за да добивате новости преку нашиот билтен вклучувајќи ги и напредни пописни листи, вредни понуди, и инсајдерски информации. Посетете Мапа

Индустрија Партнерства

Semi.org ™

Полуфиналето е глобална индустрија асоцијација служат на производство на синџирот на снабдување за microelectronic, приказ и фотоволтаични индустрија. Полуфиналето член компании се моторот на иднината, овозможувајќи им на попаметен, побрзо и поекономично производи кои го подобруваат нашиот живот.

Микрон ™

Фокусирани на меморија, но овозможува многу повеќе. За повеќе од 30 години Микрон има редефинира иновации со дизајнирање, развој и производство на некои од светските повеќето напредни технологии, а ние се обезбеди клучните услуга за нивните remarketing и средства програма за опоравување.

Одобрена Добавувачот Листа

Капитол Површина технологија исто така, стана одобрен снабдувачот за следниве полупроводнички производители:

  • Микрон ™
  • Глобална леарници ™
  • NXP ™
  • Микро чип ™
  • Freescale Semiconductor ™
  • Поларните Fab ™
  • Spansion ™
  • Трансформира Сончевиот ™
  • Micreal Полупроводнички ™

Запознајте го тимот што го прави сето тоа се случи

Кликнете на копчето на десно за да ги задоволи луѓето зад Капитол Површина технологија. одам