Архива категорија - развој

RealTimeRFQ оди во живо преку Твитер

RealTimeRFQ оди во живо преку Твитер

Се подготвени да чуруликам! Имаме сега започна Твитер страница , која им овозможува да ги достават барањето за прибирање од нашата онлајн продавница. Сега имаме над 75.000 делови на располагање од ОЕМ, како што Амат , Varian , Лам , Novellus , TEL , ОВК Tencor како и турбо / суво вакуум пумпи, автоматизација, електрична енергија / РФ, и системи за поддршка од водечките производители.

Едноставно посетете ја нашата on-line продавница и кликнете било производ за да го видиш содржина детали. Од таму, само кликнете " Твит на @ реално барањето за прибирање "за да ја поднесете вашата барање и некој од нашите вработени ќе добиете информации што ви треба.

Исто така можете да ја видите листата на нашите најнови полупроводнички делови со посета на RSS фидот на нашата веб страница. Ве молиме да ни e-mail со било какви прашања и да се внимава на нашата продавница за пребарување нашата инвентар за сите ваши резервни делови потреби.