ISMI Производство недела

ISMI Производство недела

Со денот на отворањето ISMI manufacuring недела 2011 брзо се приближува, тимот Капитол Површина технологија официјално го започна во висок степен на пренос.

Ние сме биле тивко поле за тестирање на клиентот верзија на нашиот комерцијален Enterprise Resource Planning софтвер да биде откриен на 17-ти октомври за време на ISMI конференција, и задоволни сме да се каже дека зуи е точно. Buy.CapitolAreaTechnology.com, нашите Полупроводнички Делови remarketing платформа, нуди на нашите крајни корисници и клиенти и способноста за брзо и безбедно пребарување нашите инвентар за делови и компоненти, и е добивањето голема критика во текот на изминатите шест месеци.

Од лансирањето на веб-сајт, имаме обработени стотици нарачки за нашите клиенти низ целиот свет. На патот добивме тони на повратни информации, барања за функции и вредни увид во она што се очајно потребни во индустријата за полупроводници.

Нашите ново решение (кодно име "Проект Concordis") ќе ги понудиме следните:

  • Во реално време инвентар Барај
  • Веб-базирана платформа
  • Достапни од било кој интернет-Подготвени уред
  • Барањето за прибирање Поддршка
  • Способност да се генерира и да поднесе нарачки
  • Разговор во живо за помош

Непотребно е да се каже, ние сме многу возбудени да го споделам ова решение со индустријата за полупроводници.

Се придружите на нашата бета!

Ако вие или вашата компанија се заинтересирани за учество во нашите пред-порака на бета верзија, посетете ја нашата контакт страница и пратете ни порака со "бета тест" во насловот. Не можеме да чекаме да го споделам ова со вас!


За авторот
Авторот

Директор, веб развој Capitolareatech нуди Полупроводнички Делови remarketing, електроника за рециклирање, средства за обновување, и Инвентар за управување со програми за индустријата за полупроводници.

Остави Одговори

Име (задолжително)

Веб-страница