Нови Инвентар пристигна!

Нови Инвентар пристигна!

Ние сме возбудени да го објави доаѓањето на нашиот најнов многу вишок полупроводнички делови!
Работа со нашите европски партнери, Ascent'Tec, го има стекнато над 75.000 парчиња користи на 200mm процесот на алатки за производство на полупроводници.

Ова многу беше собрани од ФАБ поддршка продавници за големи производители во Европа и содржи нови делови и системите за поддршка на заеднички ОЕМ алатки (Амат, Varian, Лам, итн.)

Како предмети се добиени во пописот, тие ќе бидат додадени во нашата продавница, buy.capitolareatechnology.com

Исто така можете да ја видите листата на нашите најнови производи со посета на Полупроводнички Делови за RSS feed на нашата веб страница.

Ве молиме ни e-mail доколку сакате да добивате комплетен манифест на нашиот нов инвентар и да се внимава на нашата продавница за пребарување нашата инвентар за сите ваши резервни делови потреби.


За авторот
Авторот

Мајк Вотсон како мајчин Austinite од 1999 година, моето семејство и јас сме благословени да се јавите Остин, Тексас дома и ние сме diehard Longhorn фанови. Мојата примарна улога е да им помогне на полупроводнички крајниот корисник со вториот извор и вишок дел синџирот на снабдување решенија. Горд сум да бидам дел од Капитол Површина бизнис решенија тим како автобус. Dev. Mgr. за Капитол Површина технологија.

Leave a reply

Име (задолжително)

Веб-страница