Ќе се видиме во SEMICON Запад 2011

Ќе се видиме во SEMICON Запад 2011

Членови на нашиот тим се патува во Сан Франциско 12-14 јули за SEMICON Запад 2011 и ние ќе го поздрави можност да разговараат со синџирот на снабдување решенија, remarketing , или средства за обновување програми за вашата организација.
Ве молиме ни e-mail да се организира средба да разговараат за начините можеме да ги поддржи вашите бизнис.

Капитол Површина технологија брзо стана водечка индустрија снабдувач на нови, што се користи и refurbished полупроводнички делови . Ние имаме фалсификувани remarketing сојузи со TowerJazz ™, Микрон ™ и ГЕ Капитал ™ за делови и системи за поддршка.

Ние сме постојано развивање на средства за обновување програми за нашите клиенти преку remarketing, многу купувања и електроника рециклирање / repurposing програми. За да дознаете повеќе, посетете ја нашата веб страна и ве молиме контактирајте со нас да се истражуваат опции на апликацијата за Вашата компанија.


За авторот
Авторот

Мајк Вотсон како мајчин Austinite од 1999 година, моето семејство и јас сме благословени да се јавите Остин, Тексас дома и ние сме diehard Longhorn фанови. Мојата примарна улога е да им помогне на полупроводнички крајниот корисник со вториот извор и вишок дел синџирот на снабдување решенија. Горд сум да бидам дел од Капитол Површина бизнис решенија тим како автобус. Dev. Mgr. за Капитол Површина технологија.

Leave a reply

Име (задолжително)

Веб-страница