Category Arkivi - Innovation

RealTimeRFQ Goes live nëpërmjet Twitter

RealTimeRFQ Goes live nëpërmjet Twitter

Të marrë të gatshme për të cicëroj! Ne kemi nisur tani një faqe të Twitter që ju lejon të paraqesë KPK-së nga dyqan tona online. Ne tani kemi mbi 75.000 pjesë dispozicion nga OEMs si Amat , Varian , LAM , Novellus , TEL , Tencor UÇK-së si dhe pompa turbo / thatë vakum, automatizimi, pushtet / RF, dhe sistemet e mbështetjes nga prodhuesit kryesorë të industrisë.

Thjesht vizitoni faqen tonë dyqan on-line dhe klikoni ndonjë produkt për të parë detajet pika. Nga atje, thjesht klikoni " Tweet për @ realtime KPK "për të dorëzuar kërkesën tuaj dhe dikush nga stafi ynë do të merrni informacionin që ju nevojitet.

Ju gjithashtu mund të shikoni listën e tona pjesëve të reja gjysmëpërçues duke vizituar RSS në faqen tonë të internetit. Ju lutem na e-mail me ndonjë pyetje dhe për të mbajtur një sy në dyqan tonë për të kërkuar inventarit tonë për të gjithë e pjesëve të zëvendësimit nevojat tuaja.