Pjesë gjysmëpërçues - Category Arkivi

RealTimeRFQ Goes live nëpërmjet Twitter

RealTimeRFQ Goes live nëpërmjet Twitter

Të marrë të gatshme për të cicëroj! Ne kemi nisur tani një faqe të Twitter që ju lejon të paraqesë KPK-së nga dyqan tona online. Ne tani kemi mbi 75.000 pjesë dispozicion nga OEMs si Amat , Varian , LAM , Novellus , TEL , Tencor UÇK-së si dhe pompa turbo / thatë vakum, automatizimi, pushtet / RF, dhe sistemet e mbështetjes nga prodhuesit kryesorë të industrisë.

Thjesht vizitoni faqen tonë dyqan on-line dhe klikoni ndonjë produkt për të parë detajet pika. Nga atje, thjesht klikoni " Tweet për @ realtime KPK "për të dorëzuar kërkesën tuaj dhe dikush nga stafi ynë do të merrni informacionin që ju nevojitet.

Ju gjithashtu mund të shikoni listën e tona pjesëve të reja gjysmëpërçues duke vizituar RSS në faqen tonë të internetit. Ju lutem na e-mail me ndonjë pyetje dhe për të mbajtur një sy në dyqan tonë për të kërkuar inventarit tonë për të gjithë e pjesëve të zëvendësimit nevojat tuaja.


Pjesë gjysmëpërçues që vijnë çdo ditë

Pjesë gjysmëpërçues që vijnë çdo ditë

Kapitol do të shtojë një tjetër 100,000 pjesë të inventarit tonë në tremujorin e parë të vitit 2012. Aktualisht, ne jemi duke shtuar pjesë OEM / Mfr nga disa prej IDMs të lartë të industrisë të tilla si TowerJazz dhe SMIC. Përveç kësaj, ne do të shtoni mbi 8.000 artikuj New Amat brenda ditëve të ardhshme si.

Kapitol Zona Teknologjia është bërë shpejt një furnizues industri kryesor i pjesëve të reja, të përdorura dhe rinovuar gjysmëpërçues. Ne kemi farkëtuar aleanca remarketing me TowerJazz, SMIC, Mikroni dhe GE Capital për pjesë dhe sistemet e mbështetjes. Ne jemi një udhëheqës të industrisë në zhvillimin e programeve me porosi Aseteve Rimëkëmbjes për klientët tanë nëpërmjet remarketing, blerjet lot dhe elektronike riciklimit / repurposing programeve.

Për të mësuar më shumë, ju lutem vizitoni faqen tonë të internetit dhe na kontaktoni për të shqyrtuar mundësitë e programit për kompaninë tuaj


Real-Time Inventari Viewer

Real-Time Inventari Viewer

Real-Time Inventari Viewer Update


Ne kohët e fundit përjetuar disa joproduktive në server: ndërtesat tona në kohë reale Inventari Viewer për shkak të disa programeve shumë të nevojshme dhe më të reja hardware, dhe do të doja të kërkoj falje për çdo shqetësim kjo mund të ketë shkaktuar ndonjë nga klientët tanë gjatë 24 orëve të fundit. Ne shtuar mbi 100 shtesë gjysmëpërçues Pjesë OEM-së dhe Prodhuesit, së bashku me gati 10.000 të reja, të përdorura, dhe rinovuar pjesëve dhe komponentëve gjysmëpërçues . Brenda ditëve të ardhshme ne do të jetë duke shtuar shtesë Materiale të Aplikuara spares , Novellus ose Varian gjysmëpërçues Parts , dhe një Edwards disa pompa si.

Nëse ju dëshironi të merrni më të reja inventarit direkt në kutinë tuaj, ju gjithmonë mund të regjistroheni në RSS Feed tonë, ose ndiqni @ RealTimeRFQ në Twitter për reagime të menjëhershme të artikujve në inventar tonë

Paketa e fundit
New Features:

  • Përmirësimi gjysmëpërçues Prodhuesit Kërko Funksioni.
  • Fixed bug Chat në Internet Explorer 6-8.
  • Software fix për të lejuar SEO optimizuar Links.
  • Shtuar Chat live me një specialist Pjesë gjysmëpërçues.
  • Shtuar Kontakt Faqe të Mesazhin një Pjesë Specialist gjysmëpërçues.

Ne duam të uroj të gjithëve një vend të sigurtë dhe të suksesshëm vitin 2012, dhe të shohim përpara për të dhënë zgjidhje të reja për industrinë gjysmëpërçues për vitet që vijnë!

-Kapitol Zona Ekipi Teknologjia Zhvillimi


Shihemi në SEMICON Perëndim 2011

Shihemi në SEMICON Perëndim 2011

Anëtarët e ekipit tonë janë të udhëtonte për në San Francisko 12-14 korrik për SEMICON Perëndim 2011 dhe ne do të mirëpresim mundësinë për të diskutuar zgjidhjet e zinxhirit të furnizimit, Remarketing , ose programet rimëkëmbjen e aseteve për organizatën tuaj.
Ju lutemi të e-mail të na për të organizuar një takim për të diskutuar mbi mënyrat që ne mund të mbështesin biznesin tuaj.

Kapitol Zona Teknologjia është bërë shpejt një nga furnizuesit kryesorë të industrisë të reja, të përdorura dhe të pjesëve të rinovuar gjysmëpërçues . Ne kemi farkëtuar aleanca remarketing me TowerJazz ™, Mikroni ™ dhe GE Capital ™ për pjesë dhe sistemet e mbështetjes.

Ne jemi vazhdimisht zhvillimin e programeve rimëkëmbjen e aseteve për klientët tanë përmes remarketing, blerjet lot dhe riciklimit elektronike / repurposing programe. Për të mësuar më shumë, vizitoni faqen tonë të internetit dhe ju lutem na kontaktoni për të shqyrtuar mundësitë e programit për kompaninë tuaj.


Inventari i ri ka Arriti!

Inventari i ri ka Arriti!

Ne jemi të ngazëllyer për të njoftuar ardhjen e shumë tonë të fundit të pjesëve gjysmëpërçues të tepërta!
Duke punuar me partnerë tanë evropian, Ascent'Tec, ne kemi fituar mbi 75.000 copë shfrytëzohen në 200mm procesit mjetet për prodhimin gjysmëpërçues.

Kjo shumë është grumbulluar nga të mbështetjes dyqanet Fab për prodhuesit të mëdha në Evropë dhe përmban pjesë të reja dhe sistemet e mbështetjes për mjetet e përbashkëta OEM (Amat, Varian, Lam, etj).

Si objekte janë pranuar në inventar, ata do të shtohet në dyqan tonë, buy.capitolareatechnology.com

Ju gjithashtu mund të shikoni një listë të produkteve tona më të rinj duke vizituar ushqyer gjysmëpërçues Pjesë RSS në faqen tonë të internetit.

Ju lutem na e-mail në qoftë se ju dëshironi të merrni një manifest të plotë të inventarit tonë të ri dhe për të mbajtur një sy në dyqan tonë për të kërkuar inventarit tonë për të gjithë e pjesëve të zëvendësimit nevojat tuaja.