Shihemi në SEMICON Perëndim 2011

Shihemi në SEMICON Perëndim 2011

Anëtarët e ekipit tonë janë të udhëtonte për në San Francisko 12-14 korrik për SEMICON Perëndim 2011 dhe ne do të mirëpresim mundësinë për të diskutuar zgjidhjet e zinxhirit të furnizimit, Remarketing , ose programet rimëkëmbjen e aseteve për organizatën tuaj.
Ju lutemi të e-mail të na për të organizuar një takim për të diskutuar mbi mënyrat që ne mund të mbështesin biznesin tuaj.

Kapitol Zona Teknologjia është bërë shpejt një nga furnizuesit kryesorë të industrisë të reja, të përdorura dhe të pjesëve të rinovuar gjysmëpërçues . Ne kemi farkëtuar aleanca remarketing me TowerJazz ™, Mikroni ™ dhe GE Capital ™ për pjesë dhe sistemet e mbështetjes.

Ne jemi vazhdimisht zhvillimin e programeve rimëkëmbjen e aseteve për klientët tanë përmes remarketing, blerjet lot dhe riciklimit elektronike / repurposing programe. Për të mësuar më shumë, vizitoni faqen tonë të internetit dhe ju lutem na kontaktoni për të shqyrtuar mundësitë e programit për kompaninë tuaj.


Rreth Autorit
Autor

Mike Watson Si Austinite amtare që nga viti 1999, familja ime dhe unë jemi të bekuar për të thirrur Austin, Texas në shtëpi dhe ne jemi tifozët diehard Longhorn. Roli im kryesor është të ndihmojë gjysmëpërçues fund-user me burim të dytë dhe të tepërta zgjidhjet e zinxhirit të furnizimit pjesë. Unë jam krenar të jetë një pjesë e Kapitol Area ekipi Zgjidhje e biznesit si Biznes. Dev. Mgr. për Kapitol Zona Teknologjisë.

Lini një përgjigje

Emri (e nevojshme)

Website