Të gjitha postimet tagged towerjazz

Pjesë gjysmëpërçues që vijnë çdo ditë

Pjesë gjysmëpërçues që vijnë çdo ditë

Kapitol do të shtojë një tjetër 100,000 pjesë të inventarit tonë në tremujorin e parë të vitit 2012. Aktualisht, ne jemi duke shtuar pjesë OEM / Mfr nga disa prej IDMs të lartë të industrisë të tilla si TowerJazz dhe SMIC. Përveç kësaj, ne do të shtoni mbi 8.000 artikuj New Amat brenda ditëve të ardhshme si.

Kapitol Zona Teknologjia është bërë shpejt një furnizues industri kryesor i pjesëve të reja, të përdorura dhe rinovuar gjysmëpërçues. Ne kemi farkëtuar aleanca remarketing me TowerJazz, SMIC, Mikroni dhe GE Capital për pjesë dhe sistemet e mbështetjes. Ne jemi një udhëheqës të industrisë në zhvillimin e programeve me porosi Aseteve Rimëkëmbjes për klientët tanë nëpërmjet remarketing, blerjet lot dhe elektronike riciklimit / repurposing programeve.

Për të mësuar më shumë, ju lutem vizitoni faqen tonë të internetit dhe na kontaktoni për të shqyrtuar mundësitë e programit për kompaninë tuaj